maandag 25 september 2017 | week 39
Home » Nieuws

Nieuws

Melanchthon Business School opent gloednieuw schoolgebouw

Bleiswijk - Allemaal wilden ze graag iets zeggen over het prachtige gebouw dat verscheen langs de Wilgenlei in Bleiswijk en waar de Melanchthon Business School een schitterend onderkomen heeft gevonden. De aanwezigen die nauw betrokken waren bij de realisatie van de school en hun trots niet onder stoelen of banken staken. Donderdag 14 september was de officiële opening van de school die inmiddels al eerder door leerlingen en leerkrachten in gebruik werd genomen.

Lees meer

Koning Willem-Alexander opent Experience Centre bij jubilerend Koppert

Berkel en Rodenrijs - De directie van Koppert Biological Systems en een zaal vol genodigden heetten donderdagochtend 14 september Koning Willem-Alexander welkom als gast bij de viering van het 50-jarig jubileum van het bedrijf aan de Veilingweg in Rodenrijs. Na de officiële opening van het nieuwe Experience Centre kreeg de koning een rondleiding door het bedrijf. Daarbij liet hij zich uitgebreid informeren over de werkzaamheden van Koppert; het bedrijf dat zich inmiddels 50 jaar richt op biologische gewasbescherming en verduurzaming van de teelt.

Lees meer

Duizenden bezoekers ontdekken De Kleihoogt

Berkel en Rodenrijs - Met de officiële opening van een nieuwe brug, een verrassend zonnetje hoog aan de hemel en duizenden bezoekers die wandelend of op de fiets een bezoekje brachten werd de vierde editie van Ontdek De Kleihoogt zondag 17 september een groot succes.

Lees meer

Natte maar gezellige braderie Bruisend Bergschenhoek

Bergschenhoek - Kent u het liedje nog van Rob de Nijs: "Ritme van de regen"? Inderdaad vielen de regendruppels zaterdag 16 september tijdens de braderie van Bruisend Bergschenhoek nagenoeg de hele dag 'ritmisch' naar beneden. Er kwam geen eind aan en dan dreigt de moed je in de schoenen te zakken. Maar Bruisend Bergschenhoek liet zich niet kennen. Aan al die kraamhouders, vrijwilligers en organisatie lag het zeker niet, want zij hielden de moed er in.

Lees meer

Jubilerend Volley2b op alle gebieden weer een springlevende club

Lansingerland - Volleybalvereniging Volley2b bestaat inmiddels tien jaar. Dat werd woensdag gevierd door het binnenhalen van een oefenwedstrijd van twee eredivisieploegen. Draisma Dynamo en Vallei Volley Prins namen het in sporthal de Ackers tegen elkaar op. Dynamo trok met 3-1 aan het langste eind. Voorzitter Marc Bloemhard was de scheidsrechter.

Lees meer