woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Nieuws

Nieuws

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijk - Geen sneeuw, regen of wind, maar ditmaal een leuke en gezellige kerstmarkt in het centrum van Bleiswijk met een aangenaam (bijna) wintertemperatuurtje en heel veel belangstellenden op de been om met elkaar te genieten van de vrolijke uitstallingen, de leuke koopjes en de ontmoetingen.

Lees meer

VNO-NCW Oostland sluit het jaar 2018 feestelijk af

Berkel en Rodenrijs - VNO-NCW Oostland onder leiding van Ilone Ammerlaan sloot het jaar 2018 op feestelijke wijze af in de tuin van Muller ##+## Co met een groot aantal leden, maar ook met een aanzienlijk aantal gastleden. Elk lid kon een (ondernemend) introducé meenemen om hem of haar kennis te laten maken met de ondernemersvereniging.

Lees meer

Publiek omarmt Berget Lewis en Zo! Gospel Choir

Berkel en Rodenrijs - Eén grote familie zat er maandagavond 17 december in de Dorpskerk, in afwachting van hét kerstconcert van het jaar: het Familie kerstconcert bij Kaarslicht, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk. Een weer bomvolle kerk genoot met volle teugen van zangeres Berget Lewis en het Zo! Gospel Choir die het, zo bleek al snel, zeer naar hun zin hadden in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Eerste paal de grond in voor nieuwbouw Scouting Berkel

Berkel en Rodenrijs - De jeugdleden van Scouting Berkel verzamelden zich zaterdagochtend 8 december bij hun clubhuis om van start te gaan met een speurtocht die hen uiteindelijk naar de nieuwe locatie in De Groenzoom zou brengen. Daar wachtte een stormachtig en nat welkom, maar ook een grote tent waar een bescheiden feestje werd gevierd.

Lees meer

Doe met ons mee voor de Voedselbank

Lansingerland - De brandweer zet zich in voor de Voedselbank. Dit initiatief van Amanda van Kuijk, lid van de Rotterdamse Bosland kazerne, kende een sneeuwbaleffect waar inmiddels kazernes, politiebureaus en scholen in het hele Rijnmondgebied zich bij hebben aangesloten. Zo ook de Berkelse brandweerkazerne aan de Berkelse Poort.

Lees meer