zaterdag 19 augustus 2017 | week 33
Home » Nieuws

Nieuws

Jan Everse nieuwe trainer BVCB

Bergschenhoek - Het vertrek van trainer Melvin Boel, een maand voordat de voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie zou beginnen, is door het voetbalbestuur van de Bergschenhoekse sportvereniging opgelost met het aantrekken van Jan Everse als de nieuwe trainer van de zaterdag tweedeklasser. Het bestuur van BVCB is er in geslaagd om alsnog een toptrainer aan te trekken voor het al zo snel beginnend voetbalseizoen.

Lees meer

De scholen gaan weer van start

De scholen gaan weer van start Nog een paar dagen en dan zit de schoolvakantie er op. Maandag 21 augustus begint het nieuwe schooljaar weer. Het was de afgelopen weken goed te merken dat de scholen gesloten waren. Geen fietsende schooljeugd en files bij de scholen. Vanaf maandag is deze rust voorbij en stappen kinderen en hun ouders weer op …

Lees meer

Sheila groeit uit tot de ster van Berkel

Berkel en Rodenrijs - De ramen van het ouderlijk huis zijn volgeplakt, de kamer hangt vol slingers en het is een komen en gaan van bekenden en buren die even aanwippen om hun felicitaties over te brengen. Sheila van den Bulk (28) - deel van het Nederlands vrouwen voetbalteam dat zo mooi Europees Kampioen werd - blijft er bescheiden onder, geniet van de felicitaties en van haar ouders die ‘naast hun schoenen lopen’ van trots.

Lees meer

Jodocus Jeugdfestival stond bol van de pret

Bergschenhoek - Ruim tweehonderd kinderen en begeleiders genoten drie dagen lang van tal van activiteiten, opgezet en uitgevoerd tijdens het jaarlijkse Jodocus Jeugdfestival dat ook ditmaal weer werd georganiseerd vanaf de locatie van BVCB. Een ideale locatie met veel ruimte; zowel binnen als buiten.

Lees meer

Sportief begin van de week met de triatlon

Lansingerland - Een groep van zestig senioren en een vijftiental begeleiders kwam maandagochtend 14 augustus rond de klok van negenen bijeen voor de dit jaar voor de tiende keer georganiseerde Triatlon. Met een startpunt vanuit alledrie de kernen en veel plezier onderweg.

Lees meer