zaterdag 21 april 2018 | week 16
Home » Nieuws

Nieuws

Activiteiten Outdoor Valley gaan ondanks brand door!

Bergschenhoek – Vrijdagochtend 20 april woedde er een grote brand bij Outdoor Valley. Helaas is hierbij de berghut volledig afgebrand. Ondanks dit gaan alle activiteiten, zij het met een aanpassing, door! Met de Berghut is de kern van het bedrijf geraakt. In dit pand was de horeca, het kantoor, de administratie, de server en het klein-sportmateriaal gehuisvest. De omliggende panden …

Lees meer

Willemijn wordt de Topper van Melanchthon Business School

Bleiswijk - Het is al meer dan twintig jaar een goede gewoonte dat er elk schooljaar een muzikale avond wordt georganiseerd waarbij leerlingen van Melanchthon Business School (voorheen De Kring) aan een zaal vol medeleerlingen, docenten, ouders en andere belangstellenden laten horen en zien wat ze op muzikaal gebied in hun mars hebben.

Lees meer

Ongenaakbaar Soccer Boys na één jaar weer tweedeklasser

Bleiswijk - Het was niet meer de vraag of Soccer Boys kampioen zou worden, maar alleen wanneer. De leiding van de Bleiswijkse voetbalclub had de gok gewaagd om alles voor de wedstrijd tegen het bezoekende BSC' 68 al in feeststemming te brengen. Puntenverlies van Van Nispen, de enige opponent van Soccer Boys, was ook ingecalculeerd. De winst voor de Bleiswijkse club zelf werd min of meer als vanzelfsprekend gezien. De matige tegenstand van de ploeg uit Benthuizen hielp ook nog een handje mee getuige de uiteindelijke 4-1 overwinning.

Lees meer

Gemeenteraadscommissie Ruimte gaat weer aan het werk

Lansingerland - Na een tijdelijke stop van een aantal weken is de gemeenteraadscommissie Ruimte weer met vergaderen begonnen. Met een groot aantal nieuwe en ook duo-raadsleden werd op dinsdag 10 april jl. gestart met een paar bestemmingsplannen, actualiteiten en rondvragen door commissieleden.

Lees meer

VVD Lansingerland stapt uit coalitieonderhandelingen

Lansingerland – De zoektocht naar een nieuwe coalitie gaat verder zonder de VVD. Die constatering doet formateur Jaap Paans, burgemeester van Alblasserdam, nadat de liberalen hebben laten weten dat zij alsnog de voorkeur geven aan een andere coalitievariant. Afgelopen vrijdag hebben de vier partijen (Leefbaar 3B, VVD, Wij Lansingerland en ChristenUnie) gezamenlijk afgesproken om inhoudelijk te verkennen hoe zij kunnen …

Lees meer

Geslaagd woonevent Lansingerland

Lansingerland - afgelopen weekend werd voor de 5e keer het woonevent Lansingerland georganiseerd. Net als voorgaande jaren hebben Houweling Architecten, DIVA makelaars/Young4Styling, Van der Linde Interieur en Wooning Badkamers & Keukens samen de organisatie opgepakt van het woonevent. De organisatie kijkt terug op twee geslaagde dagen.

Lees meer