dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Nieuws

Nieuws

Oldenbarneveltconcours beleeft veertigste editie

Bergschenhoek - Organisatoren en ruiters beleefden vrijdag 6 en zaterdag 7 juli samen met de bezoekers en andere belangstellenden een zonnige veertigste editie van het inmiddels alom bekende Oldenbarneveltconcours dat al vele jaren wordt verreden op de evenementenberg aan de Rottebandreef in Bergschenhoek.

Lees meer

Tom en Saartje verkozen tot Talenten van het jaar

Lansingerland - Het bleef donderdagavond 5 juli tot het laatste moment spannend wie met de titel Talent van het jaar huiswaarts zou keren. Voor de derde editie van het Talentenbal, op 5 juli georganiseerd door de gemeente, waren elf sport- en vier cultuurtalenten genomineerd. Tom Brugman en Saartje Langstraat trokken aan het langste eind en werden verkozen tot Talenten van het jaar.

Lees meer

Lansingerland, straks topgemeente als het om dienstverlening gaat

Lansingerland - De dienstverlening van de gemeente Lansingerland moet beter dan nu het geval is, vindt burgemeester Pieter van de Stadt. De burgemeester wil in de top van de gemeenten in Nederland meedraaien en staat aan het roer van de cultuuromslag die daarvoor nodig is. Hem is gevraagd of hij personeelszaken in zijn portefeuille wil nemen en dat wil hij ook graag.

Lees meer

Zonnige avondvierdaagse met meer dan 4000 deelnemers

Berkel en Rodenrijs - Vanaf het evenemententerrein naast zwembad De Windas vertrokken dinsdagavond rond de 4000 wandelaars om deel te nemen aan de jaarlijkse avondvierdaagse. Maar in werkelijkheid waren het er veel meer, want menig ouder of grootouder vergezelde de kinderen op de te lopen 5 of 2,5 kilometertocht door de omgeving.

Lees meer

Astrid vond haar vrijwilligerswerk via het VIP

Berkel en Rodenrijs - Voor het VIP, Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland, is elke vrijwilliger er een. Sommigen willen een dagdeel per week besteden aan vrijwilligerswerk, anderen hebben naast een gezin en een baan wel de behoefte om vrijwilliger te zijn, maar beschikken over minder tijd. En dat kan. Want de vacaturebank van het VIP biedt voor iedereen wat wils.

Lees meer