maandag 23 oktober 2017 | week 43
Home » Politieberichten

Politieberichten

Inbraak in bedrijfspand

Bleiswijk – Een personeelslid ontdekte maandag 9 oktober dat er was ingebroken bij een bedrijf in Bleiswijk. De daders hadden aan de achterzijde van het pand geprobeerd naar binnen te gaan. Deze poging is waarschijnlijk mislukt. De technische recherche heeft diverse sporen kunnen veilig stellen.

Lees meer

Inbraak in woonhuis

Bleiswijk – Inbrekers hebben op 9 oktober ingebroken in een woning aan de Gruttostraat. De daders zijn de woning binnen gegaan via de achterzijde en hebben daarna alle kamers doorzocht. Het is niet bekend of er zaken worden vermist.

Lees meer

Bestelauto gestolen

Berkel en Rodenrijs – Vanaf de Rivierenstraat is tussen dinsdag 10 en woensdagmiddag 11 oktober een bestelauto gestolen. De eigenaar van de witte Mercedes Sprinter ontdekte de diefstal toen hij zijn voertuig de ochtend van 11 oktober wilde gaan gebruiken.

Lees meer

Aanhouding na achtervolging

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft op 12 oktober drie aanhoudingen verricht in verband met een woninginbraak aan de Klapwijkse Zoom. Oplettende buurtbewoners die de situatie niet vertrouwden, belden de politie. Diverse eenheden waren korte tijd later op de opgegeven locatie. Agenten zagen drie mannen de woning uitkomen waarvan er twee onmiddellijk weer naar binnen renden en even later …

Lees meer

Netwerk drugsproductie ontmanteld

Lansingerland/regio - In het garagebedrijf in Bleiswijk stonden daadwerkelijk vierwielers voor onderhoud en in de kassencomplexen in Bergschenhoek groeiden komkommers. In werkelijkheid bleken het dekmantels voor drugslabs. Vier Haagse broers (55, 52, 45 en 41 jaar), de ex-vriendin (48) en zoon (26-jarige Rotterdammer) van een van hen, zijn vrijdag 6 oktober samen met nog twee verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel en -productie binnen een criminele organisatie en van witwassen.

Lees meer

Brand op zolder woonhuis

Brand op zolder woonhuis Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 15 oktober rukte de brandweer om half drie met meerdere wagens uit naar een brand in een woning op de Irislaan in Parc Rodenrijs. De brand woedde op zolder waar een dakkapel zit. Gelukkig gelukte het de bewoners zich in veiligheid te brengen. De brand was vrij snel weer onder controle. …

Lees meer