zaterdag 19 augustus 2017 | week 33
Home » Politieberichten

Politieberichten

Groot aantal woninginbraken

Berkel en Rodenrijs/Bergschenhoek – De afgelopen week is er in diverse woningen in Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek ingebroken. In Berkel en Rodenrijs was dit het geval in een drietal woningen aan de Thea Beckmansingel. Bij twee woningen werd daadwerkelijk ingebroken, bij een derde bleef het bij een poging. Er worden diverse goederen vermist. Ook in de Henk Barnardsingel werd …

Lees meer

Auto te water

Bergschenhoek – De bestuurster van een personenauto is op zondag 13 augustus aan het begin van de middag te water geraakt aan de Luykenhof in Bergschenhoek. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren hebben de vrouw op het droge getrokken. Een aantal op het grasveld voetballende kinderen kon op tijd wegspringen. Het voertuig is weggetakeld. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Lees meer

Rugzak meegenomen

Berkel en Rodenrijs – Vanuit een geparkeerd staande auto is door onbekenden een rugzak gestolen. Het voertuig stond vrijdagmiddag op een parkeerplaats aan de Molenwerfstraat. De eigenaresse had de rugzak even in de auto weggezet om haar winkelwagen terug te brengen. Bij terugkomst was haar rugzak verdwenen. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie.

Lees meer

Word geen slachtoffer van een babbeltruc!

Lansingerland - Babbeltrucs zijn smoesjes waarmee oplichters proberen mensen te beroven van hun geld, waardevolle spullen, sieraden, handtas of bankpas. De oplichters ogen vaak betrouwbaar. Ze komen aan de deur, bellen op of spreken u aan op straat. Ze zeggen bijvoorbeeld dat ze van de bank zijn, van de thuiszorg of dat ze de meterstand komen opnemen.

Lees meer

Aanrijding met letsel

Bergschenhoek – Op dinsdag 1 augustus vond er op de Leeuwenhoekweg nabij het Sporthoekpad een aanrijding plaats tussen drie personenauto’s. Eén van de voertuigen kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste hierdoor op een tegemoetkomende auto. Een derde auto kon de situatie niet meer ontwijken en botste achterop een van de wagens. De betrokkenen liepen lichte verwondingen. …

Lees meer

Inbrekers overlopen

Bergschenhoek – Bewoners van een woning aan de Europasingel in Bergschenhoek hebben donderdag 3 augustus twee inbrekers overlopen. Ze zagen bij thuiskomst twee mannen uit de voortuin wegrennen. Bij nadere controle bleek dat er was geprobeerd een raam open te breken.

Lees meer