vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Annelies Moerel

Annelies Moerel

Berkel snoept een punt weg bij BVCB in boeiende derby

Bergschenhoek - Van de drie partijen, de twee voetbalteams en de toeschouwers, gingen er twee met een tevreden gevoel naar huis. De toeschouwers omdat ze een echte derby hadden gezien. En de tweede partij was het bezoekende CVV Berkel, dat na een 2-0 achterstand in de slotfase nog een punt veilig wist te stellen, eindstand 2-2. De kater was voor thuisploeg BVCB die een 2-0 voorsprong teniet zag gaan.

Lees meer

Jan en Riet met huis vol bloemen

Bergschenhoek - Het is overduidelijk feest op de Notaris Kruytstraat. Er is geen lege plek meer op tafel, overal staan bloemen. Op bezoek bij het 60-jarig bruidspaar De Wit-Roos valt meteen op dat Jan de Wit (80) de prater is. Zijn vrouw Riet (80) kijkt tijdens het gesprek haar man continu aan en knikt daar waar zij iets bevestigen wil. Soms lacht ze om wat hij vertelt en Piet heeft veel te vertellen. Ze hebben beiden veel meegemaakt.

Lees meer

Nostalgie Behind The Dikes beleeft 200ste uitzending

Lansingerland - Café ’t Centrum was de centrale plek waar zaterdagochtend 30 september de 200ste uitzending van Nostalgie Behind The Dikes® plaatsvond. Tussen tien en één uur hanteerde Adri Troost daar de microfoon, terzijde gestaan door Lotte Overbeek.

Lees meer

Kinderboekenweek bij De Peuterhoek

Kinderboekenweek bij De Peuterhoek Bleiswijk – Op De Peuterhoek wordt met de groep 3-jarige peuters, de Tijgertjes, het boek Knikkeruil in de kinderboekenweek gelezen. Er is een nieuwe knikker in de groep. Hij heet Uil en hij krijgt geen tijd om te wennen, want er zijn monsters in de buurt. Op zoek naar een goede verstopplek zoeft Uil met de …

Lees meer

CBS De Poort bezoekt ministerie

Bleiswijk - De leerlingen van groep acht van basisschool De Poort waren een dag op bezoek bij het het ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag. Zij bezochten de vergaderruimte waar belangrijke mensen komen om allerlei dingen te bespreken. De leerlingen konden met eigen ogen zien hoe zwaar beveiligd het nieuwe gebouw van Buitenlandse Zaken is.

Lees meer

Lotte blijft actief voor goede doel

Lotte blijft actief voor goede doel Berkel en Rodenrijs – De negenjarige Lotte van der Burg is inmiddels een kei in het verzamelen van pet-flessen voor het goede doel. Na haar vorige inzamelingen voor het door Ebola geteisterde Afrika en een actie van Unicef, heeft ze ditmaal haar energie gestopt in een actie voor het Caribische Sint Maarten. Dit eiland …

Lees meer