donderdag 22 juni 2017 | week 25
Home » Annelies Moerel

Annelies Moerel

Weidevogels beleeft zonnig 36e Rottetoernooi met accent op de jeugd

Bleiswijk - Korfbalvereniging Weidevogels organiseerde op tweede pinksterdag traditiegetrouw het VZM Uitzendgroep Rottetoernooi. In totaal gingen ongeveer tachtig teams van twaalf verschillende verenigingen, op een zonnig sportpark Merenveld, de strijd met elkaar aan. Tijdens de 36e editie van het toernooi lag het accent meer dan ooit op de jeugdcategorieën

Lees meer

Ambassadeurs zetten de schouders er onder

Lansingerland - De twintigste editie van de Ride for the Roses komt voor de eerste keer naar Lansingerland; als feestelijk hoogtepunt van het 10-jarig bestaan van de gemeente. De Ride for the Roses zal op zondag 3 september verreden worden met als start en finish de Klappolder in Bleiswijk. Voor het zover is zal De Heraut de spots zetten op de mensen die hun medewerking verlenen aan het welslagen van de grote wielerdag waarop 10.000 belangstellenden worden verwacht om de 25, de 50 of de 100 kilometer te gaan fietsen voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding.

Lees meer

Fleur en Julia gekozen tot talenten van het jaar

Lansingerland - Tot maandag 29 mei kon er gestemd worden op een van de genomineerden van zowel sport als cultuur; op jeugdige inwoners van Lansingerland die in hun leeftijdscategorie een prestatie neerzetten in de achterliggende periode. In totaal werden bijna 6000 stemmen uitgebracht waarvan wethouder Ankie van Tatenhove tijdens het Talentenbal van donderdagavond 8 juni de uitslag bekend kon maken. Fleur Bonnewits werd de winnaar in de categorie cultuur en Julia Crins van de sporttalenten.

Lees meer

Nieuw contract voor Daniël Breedijk

Nieuw contract voor Daniël Breedijk Bergschenhoek – Daniël Breedijk blijft bij Sparta Rotterdam. De 22-jarige verdediger, die zijn eerste voetbalstappen bij BVCB zette, heeft afgelopen vrijdag zijn aflopende contract op het Kasteel met één jaar verlengd, tot de zomer van 2018. Dat meldt Sparta vrijdag via de officiële kanalen van de Rotterdamse Eredivisieclub. Breedijk maakte begin vorige maand zijn rentree …

Lees meer

‘Carla zoekt een nier’

Bergschenhoek - Ze is moeder van drie kinderen, runt samen met haar echtgenoot een drogisterij in Bergschenhoek en wil graag nog heel veel plannen voor de toekomst maken. Maar dat heeft ze niet meer zelf in de hand, want haar nierfunctie zit momenteel nog maar net boven de 20% en gaat snel achteruit. Daarom is ze samen haar gezin naarstig op zoek naar iemand die haar wil helpen; wie helpt Carla de Rooij-Swijghuisen Reigersberg aan een nier?

Lees meer

Jumbo verzorgt droomdag bij Feyenoord

Rotterdam/Lansingerland - Klanten van de Jumbo winkels in Rotterdam en omgeving kunnen een grote wens van hun zoon of dochter in vervulling laten gaan. In het jaar dat Feyenoord de landstitel pakt hebben klanten van Jumbo de kans om een Droomdag bij de kampioen te winnen.

Lees meer